-75%

Magični Leteći Astronaut

RSD1,350.00RSD1,650.00

Uđite u svet kosmičkih avantura s našim Letećim Plavim Astronautom, gde snovi o istraživanju nepreglednih prostora postaju stvarnost! 🚀🌠 Ova izuzetna igračka, oblikovana kao hrabar astronaut u plavom odelu, donosi vam doživljaj letenja s futurističkim štihom, pružajući vam osećaj kao da ste započeli svoju sopstvenu svemirsku misiju.

Uz astronauta dobijate USB punjač.

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Magična interaktivna igračka – Leteći Astronaut-edukativna igračka novo i moćno

Uplovite u beskrajne prostore svemira uz našeg fantastičnog letećeg astronauta! 🚀👨‍🚀 Simpatični plavi astronaut, predstavlja spoj avanture i inovacije, omogućavajući vam da doslovno ponesete kosmos sa sobom.

Leteći astronaut je opremljen moćnim propelerima koja mu omogućavaju slobodno lebdenje u vazduhu. Sa  infracrvenim senzorima, astronaut reaguje na svaki pokret, stvarajući jedinstvenu interakciju između vas i beskrajnih prostranstava svemira.

Aktivirajte i uživajte u trenutku kada počne lebdeti, stvarajući osećaj da ste deo kosmičke avanture. Ova leteća igračka, inspirisana svemirom, ne samo da pruža neizmernu zabavu, već i podstiče maštovitu igru i istraživanje nepreglednih horizonta.

Spreman za let, naš  astronaut se napaja putem praktičnog USB punjača, čineći ga spremnim za nove uzlete i istraživanje novih galaksija. Otkrijte radost letenja i beskrajne mogućnosti svemira s našim Letećim Plavim Astronautom – igračkom koja će vas odvesti tamo gde vaša mašta nikada nije bila! 🌌🪐

Boja

plava, crvena

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Magični Leteći Astronaut“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top