-59%

Super HEROJ Kapetan Amerika koji leti

Original price was: RSD3,600.00.Current price is: RSD1,490.00.

Dobrodošli u svet herojskih letova s našim najnovijim junakom – Kapetan Amerika! On nije samo igračka, već pravo čudo moderne tehnologije koje spaja uzbuđenje letenja s duhom neustrašivog superheroja.

Kapetan Amerika koristi sofisticiranu tehnologiju infrared senzora kako bi nežno lebdela u vazduhu. Njegovi mali propeleri čine ga ne samo vizuelno uzbudljivim, već i omogućavaju stabilan i fascinantan let.

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Super HEROJ Kapetan Amerika koji leti

Magična interaktivna igračka NOVO – Leteći Kapetan Amerika, idelna poklon za decu!

Dobrodošli u svet neustrašivih avantura sa našim najnovijim junakom – Kapetan Amerika koji leti! Ova impresivna leteća igračka ne samo da donosi herojski duh omiljenog junaka, već koristi naprednu tehnologiju infrared senzora kako bi lebdela u vazduhu.

Kapetan Amerika nije samo vizuelni spektakl, već i poseduje propelere koji mu omogućavaju stabilan i uzbudljiv let. Uz jednostavno aktiviranje pritiskom na dugme, možete upravljati šakom a on će se udaljavati od prepreka pomoću infrared senzora.

kapetan amerika

Kapetan Amerika će podići igru na novi nivo i oživeti svet superherojskih avantura.

Dodatna pogodnost ove igračke je u njenom praktičnom dizajnu – baterija se lako puni putem USB kabla. Kapetan Amerika u letu je savršen spoj zabave i tehnologije koji će oduševiti ljubitelje superheroja i malene istraživače.

🦸‍♂️💥🚀 Kapetan Amerika nije samo igračka, već i neodoljiva prilika za decu da uđu u svet fantastičnih letova i otkriju čuda tehnologije uz svog omiljenog junaka!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super HEROJ Kapetan Amerika koji leti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top