-23%

Super Mario – super leteća lutka

Original price was: RSD2,200.00.Current price is: RSD1,699.00.

Pomislite na neverovatnu novu lutku koja će vam pružiti čaroliju lebdenja iznad zemlje.

Ova unikatna lutka donosi svu magiju Super Mario sveta u vaše ruke, ili bolje rečeno, iznad vaše ruke. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Super Mario lutka je sposobna da levitira iznad vašeg dlana i leti kao pravi dron.

Samo zamislite koliki će oduševljenje izazvati kada je budete pokazivali prijateljima i porodici!

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Super Mario – super leteća lutka

Pomislite na neverovatnu novu lutku koja će vam pružiti čaroliju lebdenja iznad zemlje. Super Mario, leteća lutka koja koristi senzor iznad ruke, je oduševljenje za sve uzraste!

Ova unikatna lutka donosi svu magiju Super Mario sveta u vaše ruke, ili bolje rečeno, iznad vaše ruke. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Super Mario lutka je sposobna da levitira iznad vašeg dlana i leti kao pravi dron. Samo zamislite koliki će oduševljenje izazvati kada je budete pokazivali prijateljima i porodici!


Njena inovativna tehnologija senzora omogućava vam da kontrolišete Super Mario lutku kroz jednostavne pokrete vaše ruke. Bez ikakvih dodatnih kontrola, možete upravljati Super Mariom dok lebdi i leti oko vas. Igrajte se sa njom u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, zabavite se i uživajte u čarobnom iskustvu levitacije.

Ako ste ljubitelj Super Mario igara, ova lutka je savršen način da prenesete svoju strast i entuzijazam u stvarnost. Možete organizovati takmičenja, izazivati prijatelje na trke ili jednostavno uživati u neverovatnom osećaju slobode dok istražujete svet Super Maria iz drugačije perspektive.

Ali Super Mario lutka nije samo za decu i ljubitelje igara. Ona je izuzetno zabavna i edukativna igračka koja će razveseliti sve generacije. Kroz igru, deca će učiti o principima fizike, gravitacije i kontrole leta. Osim toga, razvijaće koordinaciju, koncentraciju i kreativnost dok se igraju sa ovom jedinstvenom lutkom.
Naručivanje Super Mario leteće lutke sa senzorom iznad ruke je veoma jednostavno. Posetite našu online prodavnicu i rezervišite svoj primerak. Lutka će biti isporučena direktno na vašu adresu, spremna za nezaboravne avanture.

Učinite nešto drugačije i unesite dozu magije u svoj život. Sa Super Mario letećom lutkom, svakodnevica će postati neobično zanimljiva. Uverite se sami i postanite deo ove revolucije u svetu igračaka. Dopustite da vam san postane stvarnost dok levitate sa Super Mariom!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Mario – super leteća lutka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top