-79%

NOVO-Helikopter koji sam leti

RSD1,399.00RSD1,499.00

Leteći helikopter s infrared senzorima je neodoljiva igračka koja donosi uzbuđenje i radost svakoj dečjoj igri, pružajući iskustvo letenja bez potrebe za daljinskim upravljačem. Ovaj mali čarobnjak vazduha lebdi elegantno i maše svojim elisama, stvarajući čarobnu atmosferu u svakom letu.

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Magična interaktivna igračka – Helikopter koji sam leti

Leteći helikopter je neodoljiva igračka koja donosi radost i uzbuđenje svakom dečjem igralištu. Ovaj maleni čarobnjak vazduha lako će podići maštovitu igru na novi nivo.

Sa svojim jedinstvenim dizajnom i sposobnošću da lebdi u vazduhu, letački helikopter pruža mališanima priliku da osete uzbuđenje upravljanja sopstvenim vazdušnim vozilom. Svestranost ovog helikoptera dolazi do izražaja, omogućavajući mu lepršavi let iznad prostora za igru.

Helikopter radi na bateriju i dolazi s USB punjačem, omogućavajući brzo i jednostavno punjenje za neograničene avanture u vazduhu.

Jednostavan za upotrebu, ovaj leteći helikopter reaguje na okolinu uz pomoć infrared senzora, omogućavajući mu stabilan i precizan let. Mali piloti mogu uživati u slobodi upravljanja helikopterom bez potrebe za daljinskim upravljačem, dodajući element interaktivnosti i spontanosti u svaku igru.

Leteći helikopter ne samo da pruža satima zabave, već podstiče i razvija koordinaciju i motoričke veštine kod dece. Neka mali istraživači uzlete u svet mašte s ovim čarobnim letećim helikopterom i stvaraju nezaboravne trenutke radosti! 🚁😊🌟

 

 

 

Boja

crvena, zuta, plava

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NOVO-Helikopter koji sam leti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top