-29%

XXL Spajdermen koji leti

Original price was: RSD7,200.00.Current price is: RSD5,099.00.

Doživite Spajdermena kao nikada do sada sa našim XXL Letećim Spajdermenom! 🚁🕷️ Ova monumentalna igračka prenosi čaroliju superjunaka u vaš dom, stvarajući magično iskustvo letenja uz pomoć inovativnih infracrvenih senzora i snažnih propelera. Uđite u svet avanture, gde se Spajdermen ne oslanja samo na svoje paukove mreže, već i na moć letenja koja će vas oduševiti.

Nema na zalihama

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Velika interaktivna igračka NOVO – Leteći Spajdermen, idelna poklon za decu!

 

Leteći Spajdermen- Vaša omiljena igračka sada može i da leti!

Doživite uzbuđenje superjunaka na nebu s našim XXL Letećim Spajdermenom! 🕷️🚁 Ova veličanstvena igračka donosi jedinstveno iskustvo letenja uz pomoć infracrvenih senzora i moćnih propelera. Predstavlja veliku verziju omiljenog Spajdermena, a sada dobija “krila” koja mu omogućavaju slobodno lebdenje u vazduhu.

Postavite XXL Letećeg Spajdermena uspravno na dlan, aktivirajte ga i svedočite trenutku kada oživljava i počinje leteti. Ova velika igračka ne samo da lebdi, već i reaguje na vaše pokrete zahvaljujući infracrvenim senzorima, stvarajući jedinstvenu interaktivnost. Vaša soba postaje pozornica za spektakularan let Spajdermena, dodajući dozu uzbuđenja i avanture u svakodnevni prostor.

Uz to, XXL Leteći Spajdermen ima 25cm i dolazi s USB punjačem, omogućavajući vam brzo i jednostavno punjenje kako biste bili spremni za nove avanture. Ova igračka je idealna ne samo za ljubitelje stripova već i za sve one koji žele doživeti magiju letenja Spajdermena u stvarnom životu. Osvježite svoju kolekciju igračaka i donesite uzbuđenje Spajdermena na nebo s našim XXL Letećim Spajdermenom! 🌟🕸️

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „XXL Spajdermen koji leti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top