-27%

Slatka mala ptičica pile koja leti

Original price was: RSD2,600.00.Current price is: RSD1,899.00.

Ova neodoljiva igračka je jedinstvena i donosi bezbroj sati zabave.

Može se koristiti za igru samostalno ili sa drugim prijateljima.

Detetu će biti zabavno da istražuje sve mogućnosti i kreacije koje može stvoriti sa ovom magičnom pticom.

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Ukoliko želite unikatnu igračku koja će očarati vaše dete, Leteća slatka ptica malo pile je pravi izbor! Ova neodoljiva igračka je jedinstvena i donosi bezbroj sati zabave.

Sa infracrvenom indukcijom, ova slatka ptica ima mogućnost da lagano leti iznad ruke, stvarajući iluziju kao da je prava ptica! Vaše dete će biti oduševljeno gledajući kako ova simpatična ptica lebdi u vazduhu.

Lako se koristi, samo je potrebno paliti je pritiskom na dugme, i već će poleteti. Ptica je dizajnirana tako da leti ravnomerno i stabilno, što omogućava vašem detetu da je lako kontroliše. Može da se leti u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom uz blagu kosu površinu kako bi ptica mogla da se uzdiže u vazduh.

Leteća slatka ptica malo pile je idealna igračka za stimulisanje detetove mašte i kreativnosti. Može se koristiti za igru samostalno ili sa drugim prijateljima. Detetu će biti zabavno da istražuje sve mogućnosti i kreacije koje može stvoriti sa ovom magičnom pticom.

Osim toga, ova igračka je napravljena od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za decu i lako se čiste. Bez brige o oštećenju, Leteća slatka ptica malo pile će dugo trajati i doneti bezbroj srećnih trenutaka.

Nemojte propustiti priliku da vašem detetu poklonite jedinstvenu igračku koja će ih oduševiti. Neka mašta vašeg deteta poleti zajedno sa Letećom slatkom ptičicom malo pile!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Slatka mala ptičica pile koja leti“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top