-45%

Najzabavniji leteći Minion

Original price was: RSD4,350.00.Current price is: RSD2,399.00.

Dobrodošli u svet bezgranične zabave s našim Letećim Minionom – igračkom koja prenosi šarm malih, žutih čudovišta u potpuno novu dimenziju! 🚁💛 Ova neodoljiva igračka u obliku Miniona sada je opremljena krilima i infracrvenim senzorima, pružajući vam doživljaj letenja koji istovremeno osvaja srce i podiže uzbuđenje na nove visine.

Nema na zalihama

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Magična interaktivna igračka – Leteći MINION-edukativna igračka novo i moćno

 

Leteći MINION– Vaša omiljena igračka sada može i da leti!

Oživite čaroliju sveta Miniona s našim spektakularnim Letećim Minionom! 🚁💛 Omiljeni Minion dobio je krila i moć letenja zahvaljujući infracrvenim senzorima i moćnim propelerskim krilima. Spremite se za nezaboravan doživljaj, gde se ljubaznost Miniona susreće s uzbuđenjem letenja.

Postavite Letećeg Miniona u prostor, aktivirajte ga i budite spremni na čudo kada počne lebdeti i kružiti oko vas. Njegova šarmantna pojava i sposobnost interaktivnog letenja, reagujući na svaki vaš pokret, pružiće vam ne samo radost veličine, već i osećaj da ste deo nečega magičnog.

Zamislite samo, postaviteLetećeg Miniona na dlan, pokrenite ga i doživite trenutak kada počne slobodno lebdeti i reagovati na svaki vaš pokret. Sa svojom ljupkom pojavom i interaktivnim letenjem, ovaj Minion postaje vaš simpatičan saputnik u svetu avanture. Ovaj letući Minion nije samo igračka, već i iskra radosti koja osvetljava svaki trenutak.

Oživite svet Miniona na potpuno nov način s  Letećim Minionom – igračkom koja donosi smeh, radost i čaroliju u vaš dom! 🌟🌈

Ova igračka je savršena kombinacija zabave i mašte, donoseći ne samo smeh Miniona, već i uzbuđenje letenja u svakodnevni svet. Ponesite svet Miniona na novu visinu sa Letećim Minionom – igračkom koja donosi radost, smeh i čaroliju u vaš dom! 🌈💙

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Najzabavniji leteći Minion“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top