-80%

LETEĆI ROBOT -edukativna igračka

Original price was: RSD6,525.00.Current price is: RSD1,299.00.

Dobrodošli u budućnost igračaka s našim najnovijim inovativnim junakom – malim robotom u obliku leteće igračke! Ova futuristička kreacija ne samo da predstavlja spoj tehnologije i igre, već i otvara vrata neograničenim visinama uz čaroliju letenja.

🚀🤖✨ Leteći robot poziva sve male i velike ljubitelje tehnologije da zajedno istraže futuristički svet igara. Spremite se za uzbuđenje, jer robot leti, a vi ste pozvani da zajedno s njim otkrijete čuda moderne tehnologije i neograničene visine!

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Magična interaktivna igračka – Leteći robot

Dobrodošli u svet beskrajnih avantura sa našim najnovijim junakom – malim robotom u formi leteće igračke! Ova futuristička kreacija ne samo da unosi dozu moderne tehnologije u svet igračaka, već donosi i  čaroliju letenja u svaki trenutak igre.

Leteći robot nije obična igračka – on koristi sofisticiranu tehnologiju infrared senzora kako bi lebdeo u vazduhu, pružajući jedinstveno iskustvo letenja. Njegova kompaktna veličina i inovativni dizajn čine ga neodoljivim izborom za sve ljubitelje robota i modernih igračaka.

Ali tu nije kraj! Ovaj mali robot donosi i praktičnost u igru. Njegova baterija se brzo i lako puni putem USB kabla, čineći ga ekološki odgovornim i spremnim za nove avanture.

🚀🤖✨ Leteći robot je poziv za sve male entuzijaste tehnologije da se pridruže ovoj futurističkoj avanturi. Spremite se za uzbuđenje, jer robot leti, a vi ste pozvani da zajedno s njim otkrijete čuda moderne tehnologije i neograničene visine!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „LETEĆI ROBOT -edukativna igračka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top