-79%

Leteća vila princeza ljubičaste boje

Original price was: RSD6,525.00.Current price is: RSD1,399.00.

Dobrodošli u svet magije i avanture sa letećom vilom princezom u ljubičastoj boji! Ova izuzetno šarmantna igračka donosi dozu bajkovite čarolije u svaki trenutak igre, predstavljajući novo poglavlje u svetu mašte vašeg deteta. Sa svojim nežnim krilima i sjajnim detaljima, ova vila stvara osećaj čarolije dok lebdi slobodno u vazduhu.

Dobijate uz nju USB sa kojim se puni lutka.

 

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Leteća vila princeza ljubičaste boje

Leteća princeza – Vaša omiljena lutka sada može i da leti! Pomoću infrared senzora vaša lutka će leteti iznad vas.

Leteća vila princeza u ljubičastoj boji predstavlja neodoljivu igračku koja će uneti čaroliju u svet mašte vašeg deteta. Sa svojim elegantnim krilima, ova vila lebdi poput pravog čuda u vazduhu.

Ova čarobna leteća vila u ljubičastoj boji donosi poseban dodir igri bez potrebe za daljinskim upravljačem. Njena nežna pojava i slobodan let čine je posebno privlačnom za mališane koji će uživati u slobodi kretanja u vazduhu. Sjajni detalji na haljini dodatno ističu njen bajkovit izgled, stvarajući osećaj čarolije u prostoru. Ova igračka je idealna za podsticanje samostalne igre, dopuštajući deci da istražuju svet mašte na svoj način.

Ljubičasta leteća vila nije samo igračka, već i sredstvo za podsticanje motoričkih veština, koordinacije i maštovitog razmišljanja. Bez obzira da li je u sobi ili napolju, ova vila će se s lakoćom kretati, dodajući svetlost i radost u svaki trenutak igre. Neka vaše dete doživi čaroliju slobodnog leta sa svojom ljubičastom letećom vilom princezom i pusti maštu da povede put.


UPOTREBA
u svakoj kutiji nalaze se 2 dodatna krila(deo haljine) koja se moraju zakačiti pre puštanja u rad! Dva krila su već na lutki, postavljaju se još 2, tako da ukupno ima 4 komada.

U rad se pušta pomeranjem levo ili desno minijaturnog prkidača koji se nalazi na dnu haljine. Na suprotnoj strani od prekidača, nalazi se mesto za utičnicu, radi punjenja.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Leteća vila princeza ljubičaste boje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top