-43%

Leteća pčela koja svetli

Original price was: RSD3,500.00.Current price is: RSD1,999.00.

Sa ovom čarobnom igračkom, vaša deca će doživeti nešto zaista posebno.

Ova pčela je osetljiva na pokret i može da otkriva predmete ispod sebe, udaljavajući se od njih. Možete je programirati da leti iznad vaše ruke na magičan način, pružajući vam neverovatno iskustvo.

Kada je upalite, svetlosni indikatori će zasvetleti, stvarajući magičnu atmosferu u mraku.

Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

 

Pripremite se za nezaboravnu avanturu letenja sa našom neverovatnom letlećom igračkom na otvorenom u zatvorenom prostoru – letlećom pčelom! Sa ovom čarobnom igračkom, vaša deca će doživeti nešto zaista posebno.

Letleća pčela je opremljena infracrvenom indukcijom, naprednom tehnologijom koja joj omogućava da lebdi u vazduhu i da kontrolisano uspinje i pada. Koristeći LED infracrveni senzor, ova pčela je osetljiva na pokret i može da otkriva predmete ispod sebe, udaljavajući se od njih. Možete je programirati da leti iznad vaše ruke na magičan način, pružajući vam neverovatno iskustvo.

Uvek se brinemo o kvalitetu naših proizvoda, stoga je svaki deo letleće pčele prošao rigorozne provere tokom proizvodnje. Možete biti sigurni da će naša letleća igračka pružiti trajno zadovoljstvo deci svih uzrasta.
Ne samo da je naša letleća pčela visokog kvaliteta, već je i veoma jednostavna za rukovanje. Sa snažnom stabilnošću i izvanrednim efektom letenja, vaša deca će se osećati kao pravi piloti. Fleksibilne oštrice elise su izdržljive i otporne na lomljenje, tako da ćete moći da uživate u ovom neverovatnom letačkom iskustvu bez brige o oštećenjima.

Za dodatno zadovoljstvo, letleća pčela je spremna za poletanje u roku od samo 3 sekunde. Kada je upalite, svetlosni indikatori će zasvetleti, stvarajući magičnu atmosferu u mraku. Ovaj proizvod je sjajna ideja za poklon za odmor, koji će zasigurno ostaviti vaše najmlađe oduševljene.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja o našem proizvodu, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim će biti više nego srećan da odgovori na sva vaša pitanja i pomogne vam u rešavanju svih mogućih problema.

Pripremite se za zabavu punu uzbuđenja i neverovatnih trenutaka letenja sa našom letlećom igračkom na otvorenom i zatvorenom prostoru – letlećom pčelom. Ponesite decu na avanturu, koja će im ostati urezana u sećanju zauvek!

Leteća pčela koja svetli

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Leteća pčela koja svetli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top